Nachtleven in St. Pierre: tips voor de beste bars en clubs

St. Pierre, gelegen op het eiland Martinique, staat bekend om zijn bruisende nachtleven. Met zoveel verschillende bars en clubs om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. In dit artikel delen we onze tips voor de beste plekken om te feesten en te genieten van het nachtleven in St. Pierre.

Waar te beginnen?

Als je net aankomt in St. Pierre en op zoek bent naar een plek om te drinken, zijn er verschillende opties om te overwegen. Het centrum van de stad heeft een aantal bekende bars, waaronder La Suite en La Voile Blanche. Deze locaties hebben beide een ontspannen sfeer en zijn populair bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen.

Clubs in St. Pierre

Als je op zoek bent naar iets meer dansbaars, zijn er verschillende clubs in St. Pierre om uit te kiezen. Een van de populairste opties is La Bodega. Deze club heeft een groot dansvloer, afwisselende muziek en een ontspannen sfeer. Andere clubs om te overwegen zijn het bekende Le Mango’s en Club 66.

Live muziek bijwonen

Voor degenen die van live muziek houden, zijn er verschillende locaties om uit te kiezen in St. Pierre. Een van de beste plekken is La Rhumerie, waar u kunt genieten van livemuziek en cocktails in een ontspannen sfeer. Andere locaties om te overwegen zijn Le Bistrot de l’Anse en Le Kano.

Wat drinken?

Als je naar St. Pierre gaat, wil je zeker genieten van de lokale rums. Martinique staat bekend om zijn rum en er zijn verschillende distilleerderijen in de omgeving. Als je op zoek bent naar een rumcocktail, zijn er verschillende bars en clubs in St. Pierre die unieke drankjes aanbieden, zoals de beroemde Ti Punch en Planteur cocktails.

Dress code

Veel bars en clubs in St. Pierre hebben geen strikte dress code, maar het is nog steeds belangrijk om er netjes uit te zien. Zorg ervoor dat je kleding draagt die past bij de sfeer van de locatie waar je naartoe gaat.

Reserveer op tijd

Als je van plan bent om naar een populaire club of bar te gaan, is het een goed idee om van tevoren te reserveren. Op die manier weet je zeker dat je een plek hebt en hoef je niet in de rij te wachten.

Locaties buiten het centrum

Hoewel de meeste bars en clubs in het centrum van St. Pierre liggen, zijn er ook een aantal opties buiten de stad. L’Escale is bijvoorbeeld een populaire club in de buitenwijken van de stad en biedt een unieke ervaring.

Verplaatsing

Het is belangrijk om te onthouden dat het niet veilig is om te drinken en rijden in St. Pierre. Er zijn verschillende taxi’s beschikbaar die u naar uw bestemming kunnen brengen.

Dansen op het strand

Als je op zoek bent naar een unieke ervaring, kun je overwegen om naar een van de strandclubs te gaan in St. Pierre. La Grange en Le Plage zijn populaire opties waar je kunt genieten van muziek en cocktails met uitzicht op de oceaan.

Sluitingstijden

De meeste bars en clubs in St. Pierre sluiten rond 2 uur ‘s ochtends. Als je van plan bent om de hele nacht door te feesten, kan het een goed idee zijn om met andere feestgangers af te spreken en samen verder te gaan naar een andere locatie.

Bezoekers van alle leeftijden

In St. Pierre zijn er verschillende locaties die geschikt zijn voor alle leeftijden. La Suite en La Voile Blanche zijn bijvoorbeeld populaire opties voor mensen van alle leeftijden en hebben beide een ontspannen sfeer.

Laatste waarschuwing

Het is belangrijk om je bewust te zijn van je alcoholinname en je grenzen te kennen. Overmatig drinken kan leiden tot gevaarlijke situaties en de leuke ervaring van het nachtleven kan snel veranderen in iets negatiefs.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen sfeer of een avond vol dans en muziek, het nachtleven in St. Pierre biedt voor elk wat wils. Door onze tips te volgen, kun je de beste bars en clubs ontdekken en verzekeren we dat je een onvergetelijke ervaring zult hebben.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn enkele van de populairste clubs in St. Pierre?
2. Welke andere opties zijn er naast bars en clubs?
3. Wat zijn enkele van de beste locaties voor livemuziek in St. Pierre?
4. Moet ik een reservering maken bij een club of bar in St. Pierre?
5. Waar kan ik een taxi vinden in St. Pierre?

1. Wat zijn enkele van de populairste clubs in St. Pierre?

Enkele van de populairste clubs in St. Pierre zijn La Bodega, Le Mango’s en Club 66.

2. Welke andere opties zijn er naast bars en clubs?

Naast bars en clubs zijn er ook verschillende strandclubs, zoals La Grange en Le Plage, waar je kunt genieten van muziek en cocktails met uitzicht op de oceaan.

3. Wat zijn enkele van de beste locaties voor livemuziek in St. Pierre?

Enkele van de beste locaties voor livemuziek in St. Pierre zijn La Rhumerie, Le Bistrot de l’Anse en Le Kano.

4. Moet ik een reservering maken bij een club of bar in St. Pierre?

Als je van plan bent om naar een populaire locatie te gaan, is het een goed idee om van tevoren te reserveren om er zeker van te zijn dat je een plek hebt.

5. Waar kan ik een taxi vinden in St. Pierre?

Er zijn verschillende taxi’s beschikbaar die je naar je bestemming kunnen brengen. Je kunt er een vinden op de centrale taxistandplaatsen of je kunt een taxi op straat aanhouden.

Over ons

Informatie