Ontspannen en tot rust komen tijdens een spa dag bij SOWELL Hotels Les Chevaliers

SOWELL Hotels Les Chevaliers is een accommodatie die niet alleen bekend staat om zijn prachtige kamers en uitstekende service, maar ook om de luxe spa. Een spa-dag hier is een echte traktatie voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en rust. In dit artikel laten we zien wat je kan verwachten tijdens een spa-dag bij SOWELL Hotels Les Chevaliers.

De behandelingen

Het eerste waar je aan denkt bij een spa-dag zijn waarschijnlijk de diverse behandelingen. SOWELL Hotels Les Chevaliers biedt verschillende behandelingen om je lichaam te laten ontspannen en je geest te verfrissen. Denk aan een full-body massage, gezichtsbehandelingen en voetmassages. Bovendien kan je ervoor kiezen om je behandelingen aan te passen naar jouw specifieke wensen en behoeften.

Het interieur

De spa bij SOWELL Hotels Les Chevaliers is verdeeld over meerdere kamers en heeft een serene uitstraling. Het interieur is luxueus en modern. De kamers in de spa zijn ruim en bieden veel privacy. De perfecte ambiance om volledig te ontspannen.

De faciliteiten

Naast de verschillende behandelingen biedt de spa ook verschillende faciliteiten. Zo is er een sauna, stoombad en een dompelbad. Ideaal om je lichaam nog verder te ontspannen en tot rust te komen. Bovendien is er ook een zwembad beschikbaar voor gasten van het hotel en een fitnessruimte voor de sportievelingen.

De verzorging

Bij de spa-dag is verzorging minstens zo belangrijk als ontspanning. Bij SOWELL Hotels Les Chevaliers wordt alles gedaan om je tijdens de behandelingen comfortabel te laten voelen. Zo zijn er comfortabele handdoeken beschikbaar en is er de mogelijkheid om je om te kleden voordat je aan de behandeling begint.

De producten

Alle producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen van SOWELL Hotels Les Chevaliers zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen tijdens de behandeling ultiem geniet, maar jouw lichaam krijgt ook nog eens de allerbeste verzorging.

Het advies

De masseurs en schoonheidsspecialisten bij SOWELL Hotels Les Chevaliers zijn uitstekend opgeleid en weten precies wat het best is voor jouw lichaam en geest. Bovendien geven ze persoonlijk advies over hoe je jouw lichaam het beste kan verzorgen voor, tijdens en na de behandeling.

De ervaring

Een spa-dag bij SOWELL Hotels Les Chevaliers is een onvergetelijke ervaring. Je verlaat de spa volledig ontspannen en uitgerust met nieuwe energie. Het is een aanrader voor iedereen die even wil ontsnappen aan de dagelijkse routine en wil genieten van een heerlijk verwenmoment.

Een spa-dag bij SOWELL Hotels Les Chevaliers is een geweldige manier om even helemaal tot rust te komen. Met verschillende behandelingen, faciliteiten, producten en persoonlijk advies van de experts is het de ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

Hieronder 5 veelgestelde vragen en uitgebreide antwoorden over de spa bij SOWELL Hotels Les Chevaliers.

1. Moet ik vooraf reserveren voor een spa-dag?

Ja, het is verstandig om vooraf te reserveren. Dit kan via de website van SOWELL Hotels Les Chevaliers of per telefoon.

2. Wat is het gemiddelde tarief voor behandelingen in de spa?

De tarieven variëren afhankelijk van de behandeling. Bij SOWELL Hotels Les Chevaliers kan je behandelingen boeken vanaf €50.

3. Kan ik mijn spa-behandelingen aanpassen naar mijn wensen?

Ja, de behandelingen kunnen aangepast worden naar jouw specifieke wensen en behoeften.

4. Mag ik ook gebruik maken van de faciliteiten zoals de sauna en het zwembad zonder behandeling?

Ja, als gast van het hotel kan je gratis gebruik maken van de faciliteiten in de spa.

5. Kan ik ook in de avonduren behandelingen boeken in de spa?

Ja, de spa is geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur, 7 dagen per week en is ook geopend in de avonduren.

Over ons

Informatie