Op avontuur in de natuur: buitenactiviteiten en excursies in ‘t Boshuis

‘t Boshuis ligt middenin de uitgestrekte bossen van Lunteren en biedt de perfecte uitvalsbasis voor een avontuurlijke en actieve vakantie in de natuur. Het beschikt over tal van buitenactiviteiten en excursies die je in staat stellen om de schoonheid en de rust van de natuurlijke omgeving te verkennen terwijl je tegelijkertijd plezier hebt. In dit artikel zullen we ons verdiepen in de spannende buitenactiviteiten en excursies die je in ‘t Boshuis kunt ondernemen en welke geschikt zijn voor jou.

Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen zijn twee van de meest populaire activiteiten die je in ‘t Boshuis kunt doen om de prachtige omgeving te verkennen. ‘t Boshuis heeft verschillende routes uitgestippeld die langs schitterende uitzichten, fascinerende bezienswaardigheden en prachtige flora en fauna leiden. Je kunt ervoor kiezen om alleen te gaan wandelen of fietsen, maar ook om onder begeleiding van een gids te gaan. Let er wel op dat je van tevoren moet reserveren als je een gids wilt.

Mountainbiketocht

Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging en houd je van snelheid en adrenaline? Dan is de mountainbiketocht echt iets voor jou. ‘t Boshuis heeft uitdagende routes door het bos waar je je fietsvaardigheden op de proef kunt stellen. Maar wees gewaarschuwd: het kan een uitdagende ervaring zijn en je moet daarom ook enigszins ervaren zijn om deel te nemen.

Klimbos

Als je op zoek bent naar meer avontuur, dan is het klimbos een goede keuze. In dit klimbos kun je verschillende gesloten en open parcours afleggen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en iedereen ouder dan 1.30 meter. Het klimbos biedt de perfecte gelegenheid om jouw hoogtevrees te overwinnen en je grenzen te verleggen.

Zipline

Heb je al ervaring met een klimbos en ben je op zoek naar nog meer avontuur? Dan is de zipline een leuke optie. Met de zipline vlieg je door het bos en kun je het gevoel krijgen dat je vliegt. Het is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Survivalbaan

Op zoek naar een activiteit die uitdagend en leuk is voor jong en oud? Dan is de survivalbaan een goede optie. Op deze baan kun je jouw vaardigheden testen, zoals klimmen, klauteren en survivallen. Het is de perfecte manier om samen met je gezin of vrienden een actief avontuur te beleven.

Ponyrijden

Voor kinderen is ponyrijden een superleuke activiteit. ‘t Boshuis biedt ponyritten aan voor kinderen tot 12 jaar oud. Deze ponyritten zijn begeleid door professionals en bieden kinderen een geweldige ervaring.

Boottocht

Een boottocht op het water is ook een geweldige activiteit om te doen. In ‘t Boshuis kun je hier uitstekend van genieten. Tijdens de boottocht kun je genieten van de rust en natuurlijke schoonheid van de omgeving. Vergeet niet om je camera mee te nemen voor de perfecte foto’s van deze mooie ervaring.

Conclusie

‘t Boshuis biedt een scala aan avontuurlijke activiteiten en excursies voor iedereen die op zoek is naar een actieve en uitdagende vakantie in de natuur. Of je nu van wandelen, fietsen, klimmen, ponyrijden, boottochten of survivalbanen houdt, er is voor elk wat wils om van te genieten. We raden je ten zeerste aan om te boeken bij ‘t Boshuis om deze unieke en avontuurlijke ervaring zelf te beleven.

Veelgestelde vragen

1. Op welke leeftijd kan mijn kind deelnemen aan de mountainbiketocht?
– Kinderen onder de 12 jaar worden niet toegelaten tot de mountainbiketocht.

2. Is het klimbos geschikt voor mensen met hoogtevrees?
– Het klimbos is niet geschikt voor mensen met hoogtevrees. Maar als je die uitdaging wilt aangaan, dan is het juist een goede manier om hoogtevrees te overwinnen.

3. Heb ik ervaring nodig om te ponyrijden?
– Ervaring is niet nodig, omdat de ponyritten begeleid worden door professionals.

4. Moet ik van tevoren reserveren voor de buitenactiviteiten?
– Ja, het wordt aanbevolen om van tevoren te reserveren.

5. Is het mogelijk om het klimbos zonder begeleiding te betreden?
– Nee, het betreden van het klimbos zonder begeleiding is niet toegestaan.

Over ons

Informatie