Op pad met de hele familie: 2 leuke dagjes uit vanuit ‘s Gravenzande

‘s Gravenzande is een prachtige stad in het westen van Nederland. Het is een geweldige plek om te wonen en te werken, maar het is ook een ideaal startpunt voor een dagje uit met het hele gezin. Er zijn tal van attracties en activiteiten in de omgeving die geschikt zijn voor kinderen en volwassenen. In dit artikel zetten we twee leuke dagjes uit vanuit ‘s Gravenzande voor je op een rijtje.

Dagje uit naar de speeltuin

Als je op zoek bent naar een dag vol plezier en vermaak voor het hele gezin, ga dan naar Speelparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe. Het is een prachtige speeltuin met tal van spannende attracties voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn klimrekken, glijbanen, trampolines, een springkasteel en nog veel meer. Er zijn ook speeltoestellen voor de kleintjes en een grote buitenspeeltuin voor als het weer het toelaat.

Horeca

Bij De Belhamel kun je genieten van een heerlijke lunch of diner in het restaurant. De menukaart biedt een ruime keuze aan verse en gezonde maaltijden. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu met lekkere en gezonde gerechten.

Handige informatie

De Belhamel is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,95 per persoon. Kinderen onder 2 jaar hebben gratis toegang.

Dagje uit naar het strand

‘s Gravenzande is slechts een paar kilometer verwijderd van het strand. Hier vind je kilometerslange zandstranden en prachtige duinen. Het is de ideale plek om een heerlijke dag door te brengen met het hele gezin. Bouw zandkastelen, speel spelletjes of maak een wandeling langs de kustlijn.

Horeca

Als je honger hebt gekregen kun je genieten van een heerlijke maaltijd bij een van de vele strandtenten. Hier kun je kiezen uit verschillende gerechten, van eenvoudige snacks tot uitgebreide maaltijden.

Handige informatie

Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen bij het strand. Het dorp ‘s Gravenzande is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het strand is het hele jaar door geopend voor bezoekers.

Als je op zoek bent naar een leuke dag uit met het hele gezin, zijn er tal van opties in de omgeving van ‘s Gravenzande. Speelparadijs De Belhamel en het strand zijn twee geweldige opties voor een dag vol plezier en vermaak.

1. Is Speelparadijs De Belhamel geschikt voor kinderen van alle leeftijden?

Ja, de speeltuin heeft attracties voor kinderen van alle leeftijden.

2. Welke activiteiten kan ik doen op het strand?

Er zijn tal van activiteiten die je kunt doen op het strand, van zandkastelen bouwen tot watersporten.

3. Moet ik betalen voor het parkeren bij het strand?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het parkeren bij het strand.

4. Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar Speelparadijs De Belhamel?

Ja, je kunt je eigen eten en drinken meenemen naar de speeltuin.

5. Is het strand het hele jaar door geopend?

Ja, het strand is het hele jaar door geopend voor bezoekers.

Over ons

Informatie