Parc la Clusure met kinderen: de leukste speeltuinen en waterparken

Het vakantieseizoen breekt aan en er is niets beter dan een leuke tijd doorbrengen in een gezellig vakantiepark. Parc la Clusure is de uitgelezen plek om met het hele gezin te verblijven. Dit prachtige park is gelegen in het hart van de Ardennen en biedt talloze activiteiten voor alle leeftijden. In dit artikel gaan we ons specifiek richten op één van de hoogtepunten van dit park, namelijk de speeltuinen en waterparken. Hieronder vind je een overzicht van de leukste speeltuinen en waterparken van Parc la Clusure die je niet mag missen tijdens je vakantie.

De Megatoren

De Megatoren is een opwindende speelplaats voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is de hoogste speeltoren van het park en biedt een scala aan avonturen en uitdagingen. Kinderen kunnen zichzelf testen door te klimmen, springen, schommelen en glijden vanaf de top van deze gigantische speeltoren.

De Fun House

De Fun House is een indoor speeltuin en ideaal voor kinderen jonger dan 7 jaar. Dit speelparadijs is gevuld met glijbanen, ballenbakken, klimtoestellen en nog veel meer. De Fun House garandeert urenlang plezier en entertainment.

De Piratenboot

De Piratenboot is een waterparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Deze jeugdige attractie heeft alles wat kinderen zich kunnen wensen, van emmers die omkiepen tot glijbanen die in het water uitkomen. De boot is een zeker hoogtepunt van het park.

Het Jungle Park

Het Jungle Park is een avontuurlijke speeltuin en perfect voor kinderen jonger dan 12 jaar. Kinderen kunnen zich hier onderdompelen in een wereld vol wilde dieren en oerwoudgeluiden terwijl ze klimmen, schommelen en glijden door dit prachtige park.

Het Zwembad

Het zwembad is een essentieel onderdeel van het park, vooral tijdens de warme zomerdagen. Het heeft alles in huis wat je van een zwembad kunt verwachten, van glijbanen en whirlpools tot rustige zwembaden waarin je kunt ontspannen en genieten van de vredige omgeving van Parc la Clusure.

De Lazy River

De Lazy River is een luie rivier die je meeneemt op een ontspannende reis door het hart van het park. Het duurt ongeveer 15 minuten om de hele rivier af te leggen en tijdens deze zonnige tocht kun je genieten van het kalmerende water terwijl je langs het prachtige landschap van de Ardennen vaart.

De Waterspeeltuin

De Waterspeeltuin is een zeker hoogtepunt voor kinderen van alle leeftijden. Het biedt verschillende waterstralen en fonteinen, wat perfect is om af te koelen tijdens de warme dagen. Bovendien is deze waterspeeltuin de ideale plek om te spelen en plezier te hebben in het water met andere kinderen.

Het Verwarmde Buitenzwembad

Het verwarmde buitenzwembad is de perfecte manier om te genieten van het park zelfs als de zon niet schijnt. Dit grote zwembad is altijd beschikbaar voor gasten, ongeacht het weer. De perfecte plek voor een ontspannen middag.

De Speelvelden

De speelvelden zijn verdeeld over het park en bieden tal van activiteiten, waaronder voetbal, basketbal, volleybal en nog veel meer. Het is de perfecte plek om te oefenen of om een ​​friendly match te spelen met andere gasten van het park.

De Chateauspeeltuin

De Chateauspeeltuin is de perfecte speeltuin voor kinderen die zich willen wanen in een middeleeuws kasteel. Het kasteel zit vol met klimtoestellen en er is zelfs een mini-golfbaan speciaal voor de jongere bezoekers.

De Hoge Brug

De Hoge Brug is gelegen in het centrum van het park, en biedt een iconisch uitzicht op de omgeving. Deze enorme hangbrug is een bezienswaardigheid op zichzelf en biedt een uitdagende en leuke manier om het park te bekijken.

Het Springkasteel

Het springkasteel is de favoriete attractie van kinderen van alle leeftijden. Deze enorm grote kussens bieden ongekend springplezier en zijn een must-see voor iedereen die op zoek is naar een vrolijke vakantie.

De Kabelbaan

De Kabelbaan is de juiste keuze voor de adrenalinezoekers in het park. Het is een uitdagende rit waarbij je boven het park kunt zweven en kunt genieten van het prachtige landschap.

De Boogschietbaan

De Boogschietbaan is een nieuwe activiteit geïntroduceerd in het park en biedt de perfecte manier om te oefenen met boogschieten, of om te strijden tegen familie en vrienden.

Het Tafeltennis

Het Tafeltennis is een activiteit die nooit oud wordt en perfect is tijdens de vakantie. Het park biedt verschillende tafeltennistafels die gasten vrij kunnen gebruiken om te spelen en plezier te hebben.

In het kort biedt Parc la Clusure vele speeltuinen en waterparken die garant staan ​​voor urenlang speelplezier en veel lachen en gieren. Het park is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar avontuur en plezier. Mis de kans niet om deze unieke attracties te bezoeken die Parc la Clusure te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

1. Is er een minimumleeftijd voor de speeltuinen en waterparken?
Nee, de speeltuinen en waterparken zijn ontworpen voor kinderen van alle leeftijden.

2. Kan ik mijn eigen zwemkleding gebruiken om te zwemmen?
Ja, het wordt aanbevolen om je eigen zwemkleding mee te nemen naar het park.

3. Moet ik extra betalen om de speeltuinen en waterparken te gebruiken?
Nee, alle attracties zijn inbegrepen in de toegangsprijs voor het park.

4. Is er een gevaar voor verwondingen bij het gebruik van de speeltuinen en waterparken?
Veiligheid is de hoogste prioriteit van het park en alle attracties zijn veilig en onderhouden volgens de hoogste normen.

5. Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar het park?
Ja, het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen, maar er is ook een restaurant en een snackbar op het terrein.

Over ons

Informatie