Bois de Valmarie - Vakantieparken Overzicht

Bois de Valmarie is zonder twijfel een van de meest indrukwekkende vakantieparken in het Zuid-Franse Collioure, gelegen aan de Middellandse Zee. Het park ligt op een prachtige locatie, op een heuvel vol met dennen- en pijnbomen met uitzicht op de glinsterende zee. Bois de Valmarie is ongetwijfeld een mooi stukje hemel op aarde. In dit artikel zullen we het hebben over de spectaculaire faciliteiten in Bois de Valmarie, evenals de activiteiten die u kunt doen terwijl u er verblijft en waarom Bois de Valmarie de perfecte vakantiebestemming is voor gezinnen.

Bois de Valmarie: Spectaculaire Faciliteiten
Zwembaden en Waterglijbanen
Het vakantiepark Bois de Valmarie heeft twee fantastische buitenzwembaden die zijn omringd door palmbomen en waar u kunt genieten van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee. De waterglijbanen bieden veel plezier voor de kinderen en hun ouders.

Restaurant en Bar
Op het terrein zijn er verschillende restaurants en bars waar u kunt genieten van de heerlijke gerechten van de streek en uitrusten na een lange dag vol activiteiten.

Watersporten
Bois de Valmarie heeft de toegevoegde bonus van een exclusieve toegang tot het strand. Het is de perfecte plek om te genieten van watersporten zoals kajakken, surfen, windsurfen en zeilen.

Kinderclub
Bij Bois de Valmarie is er ook een professionele kinderclub waar jonge kinderen gezellige momenten beleven met de animators van het park terwijl de ouders genieten van hun rust en stilte.

Activiteiten in Bois de Valmarie
Duiken
Voor mensen die gefascineerd zijn door de onderwaterwereld is er de mogelijkheid om hier duiklessen te nemen. Het is een onvergetelijke ervaring om de verbazingwekkende onderwater zee fauna en flora te ontdekken in de Middellandse Zee bij Bois de Valmarie.

Wandelen
Vanaf Bois de Valmarie zijn er fantastische wandelroutes met uitzicht op de Middellandse Zee waar u kunt genieten van de verbazingwekkende landschappen en u totaal ontspant in de rustige natuur.

Bezienswaardigheden
Bois de Valmarie is gelegen in een streek die rijk is aan cultureel erfgoed en mysterieuze bezienswaardigheden, zoals het Château Royal van Collioure, de unieke ‘Clocher du Roi’ klokkentoren, of het Musee d’art moderne de Collioure.

Bois de Valmarie: De Perfecte Vakantiebestemming voor Gezinnen
Bois de Valmarie is de perfecte bestemming voor gezinnen. Het park biedt een ‘Kids Club’ waar kinderen onder begeleiding van ervaren animators kunnen spelen terwijl hun ouders kunnen uitrusten. Er zijn watersportactiviteiten voor de jongeren en de ouders en spectaculaire wandeltochten en bezienswaardigheden zijn in de omgeving.

Conclusie
Bois de Valmarie is de plek waar uw dromen werkelijkheid worden. Het vakantiepark is een magisch stuk grond die u de adem beneemt met zijn adembenemende uitzichten en faciliteiten. Word één met de Middellandse Zee en geniet van deze fantastische vakantiebestemming.

Veelgestelde Vragen
1. Wat onderscheidt Bois de Valmarie van andere vakantieparken?
Bois de Valmarie heeft een exclusieve toegang tot het strand. Het park ligt boven op een heuvel met uitzicht op de Middellandse Zee. Het biedt geweldige faciliteiten, activiteiten en accommodatie.

2. Is Bois de Valmarie geschikt voor gezinnen?
Bois de Valmarie is de perfecte bestemming voor gezinnen. Het biedt een ‘Kids Club’ waar kinderen onder begeleiding van ervaren animators kunnen spelen terwijl hun ouders kunnen uitrusten.

3. Is het eten in de restaurants van Bois de Valmarie lekker?
Het eten in Bois de Valmarie is afkomstig uit de regio en is heerlijk. Het wordt bereid door getrainde koks in het restaurant of de snackbar.

4. Is er een zwembad in Bois de Valmarie?
Ja, het park heeft twee prachtige buitenzwembaden en diverse waterglijbanen.

5. Zijn er activiteiten in de omgeving van Bois de Valmarie?
Ja, de streek biedt een schat aan wonderlijke avonturen waaronder wandeltochten, duiken en bezienswaardigheden zoals het Château Royal van Collioure of de ‘Clocher du Roi’ klokkentoren.

No Posts Found!

Over ons

Informatie