Hoeve De Pippert - Vakantieparken Overzicht

Als je op zoek bent naar een gezellig en rustig vakantiepark in de natuur, dan is Vakantiepark Hoeve De Pippert een uitstekende plek om te verblijven. Dit prachtige vakantiepark is gelegen in de adembenemende omgeving van het Limburgse heuvellandschap, waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Een gezellig en gastvrij vakantiepark
Vakantiepark Hoeve De Pippert is een gezellig en gastvrij vakantiepark dat geschikt is voor jong en oud. Het park beschikt over verschillende accommodaties, zoals bungalows, stacaravans en tenten. De accommodaties zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en zijn zeer comfortabel ingericht.

Van alle gemakken voorzien
Tijdens je verblijf op Vakantiepark Hoeve De Pippert hoef je je geen moment te vervelen. Het vakantiepark beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een buitenzwembad, een tennisbaan, een jeu-de-boulesbaan en een speeltuin voor de kinderen. Ook zijn er fietsen te huur, waarmee je de prachtige omgeving kunt verkennen.

Rust en ontspanning in de natuur
Bij Vakantiepark Hoeve De Pippert draait alles om rust en ontspanning in de natuur. Het vakantiepark is omgeven door heuvelachtige landschappen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook zijn er verschillende activiteiten te doen in de omgeving, zoals een bezoek aan de mergelgrotten van Valkenburg of een dagje naar het Drielandenpunt in Vaals.

Een vakantiepark voor het hele gezin
Vakantiepark Hoeve De Pippert is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin. Naast de verschillende faciliteiten op het vakantiepark zelf, zijn er in de omgeving tal van activiteiten te doen voor jong en oud. Zo kun je een bezoek brengen aan pretpark De Valkenier in Valkenburg of een dagje gaan winkelen in het nabijgelegen Maastricht.

Geniet van de lokale keuken
Tijdens je verblijf op Vakantiepark Hoeve De Pippert kun je genieten van de lokale keuken. Het vakantiepark beschikt over zijn eigen restaurant, waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten. Ook zijn er in de omgeving tal van gezellige eetgelegenheden te vinden, waar je kunt genieten van de Limburgse gastvrijheid.

Gelegen in een prachtige omgeving
Vakantiepark Hoeve De Pippert is gelegen in een prachtige omgeving, waar je kunt genieten van het wonderschone Limburgse heuvellandschap. Het vakantiepark is omgeven door groene velden en bossen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Comfortabel en gezellig verblijf
Bij Vakantiepark Hoeve De Pippert kun je rekenen op een comfortabel en gezellig verblijf. De accommodaties zijn van alle moderne faciliteiten voorzien en zijn zeer comfortabel ingericht. Ook beschikt het vakantiepark over verschillende faciliteiten, zoals een buitenzwembad, waar je lekker kunt ontspannen.

Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers
Vakantiepark Hoeve De Pippert is ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Het vakantiepark is gelegen in het Limburgse heuvellandschap, waar je prachtige fiets- en wandelroutes kunt volgen. Ook liggen er verschillende natuurgebieden in de omgeving die je kunt verkennen.

Cultuur snuiven in de omgeving
Als je graag cultuur wilt snuiven tijdens je vakantie, dan zit je bij Vakantiepark Hoeve De Pippert goed. Het vakantiepark is gelegen in de buurt van verschillende historische steden, zoals Maastricht en Valkenburg. Hier kun je genieten van prachtige architectuur en kunstwerken.

Een vakantiepark met oog voor duurzaamheid
Vakantiepark Hoeve De Pippert is een vakantiepark met oog voor duurzaamheid. Het vakantiepark maakt gebruik van duurzame energiebronnen en werkt aan het verminderen van afval en CO2-uitstoot. Zo kun je op een verantwoorde manier genieten van een heerlijke vakantie in de natuur.

Volop activiteiten in de omgeving
Naast alle faciliteiten op het vakantiepark zelf, zijn er volop activiteiten te doen in de omgeving. Zo kun je gaan winkelen in Maastricht of het prachtige heuvellandschap verkennen. Ook zijn er verschillende musea en pretparken in de buurt die zeker de moeite waard zijn.

Rust en comfort
Bij Vakantiepark Hoeve De Pippert draait alles om rust en comfort. Het vakantiepark is gelegen in een prachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook kun je genieten van de verschillende faciliteiten op het vakantiepark zelf, zoals het buitenzwembad en de speeltuin voor de kinderen.

Boek nu je verblijf op Vakantiepark Hoeve De Pippert
Ben je op zoek naar een gezellig en rustig vakantiepark in de natuur? Boek dan nu je verblijf op Vakantiepark Hoeve De Pippert en geniet van een heerlijke vakantie in het Limburgse heuvellandschap.

Is er gratis WiFi beschikbaar op Vakantiepark Hoeve De Pippert?
Ja, er is gratis WiFi beschikbaar op het vakantiepark.

Zijn huisdieren toegestaan op Vakantiepark Hoeve De Pippert?
Ja, huisdieren zijn toegestaan op het vakantiepark.

Kan ik fietsen huren op Vakantiepark Hoeve De Pippert?
Ja, je kunt fietsen huren op het vakantiepark.

Is er een restaurant op Vakantiepark Hoeve De Pippert?
Ja, het vakantiepark beschikt over een eigen restaurant waar je kunt genieten van streekgerechten.

Is er een buitenzwembad op Vakantiepark Hoeve De Pippert?
Ja, er is een buitenzwembad op het vakantiepark.

 • All
 • Appartement
 • Beach House
 • Bungalow
 • Chalet
 • Groepsverblijf
 • Hotelkamer
 • Kampeerplaats
 • Lodge
 • Stacaravan
 • Suite
 • Vakantietent
 • Villa

Over ons

Informatie