L' Hippocampe - Vakantieparken Overzicht

Als je op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie in het zuiden van Frankrijk, dan is het vakantiepark ‘L’ Hippocampe’ misschien wel de ideale bestemming voor jou. Dit prachtige park ligt verscholen tussen de bergen in de streek Hautes-Alpes en biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of dit park de juiste keuze is voor jou.

Ligging en omgeving
Het vakantiepark ‘L’ Hippocampe’ ligt in het rustige dorpje Volonne, dat bekend staat om zijn mooie natuur en authentieke Franse sfeer. Vanuit het park heb je een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en het nabijgelegen meer van Serre-Ponçon. Het park heeft een gunstige ligging ten opzichte van de Alpen en de Côte d’Azur, dus er zijn volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen.

Accommodaties
Het vakantiepark beschikt over verschillende soorten accommodaties, zoals chalets, stacaravans en tenten. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Er zijn ook speciale accommodaties beschikbaar voor mensen met een beperking.

Activiteiten
Op het vakantiepark zelf is er genoeg te doen, van zwemmen in het zwembad tot ontspannen in de sauna. Ook kun je deelnemen aan verschillende sportieve activiteiten, zoals volleybal, basketbal en jeu de boules. In de omgeving van het park zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en watersporten.

Faciliteiten
Het vakantiepark beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, supermarkt en wasserette. Ook is er gratis WiFi beschikbaar en kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Kinderen
Voor kinderen is er genoeg te doen op het vakantiepark. Zo is er een speciaal kinderbad, een speeltuin en een activiteitenprogramma.

Prijzen en boeken
De prijzen voor een verblijf op het vakantiepark ‘L’ Hippocampe’ variëren afhankelijk van het type accommodatie en de periode waarin je wilt verblijven. Het is mogelijk om direct via de website van het park te boeken of via een van de vele reisaanbieders.

Conclusie
Als je op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie in het zuiden van Frankrijk, dan is het vakantiepark ‘L’ Hippocampe’ de ideale bestemming voor jou. Met prachtige accommodaties, volop activiteiten en een adembenemende omgeving zul je hier zeker genieten van een fantastische vakantie.

Veelgestelde vragen
**1. Is het vakantiepark geschikt voor mensen met een beperking?**

Ja, het vakantiepark beschikt over speciale accommodaties en faciliteiten voor mensen met een beperking.

**2. Is er een restaurant aanwezig op het vakantiepark?**

Ja, er is een restaurant aanwezig op het vakantiepark.

**3. Is er gratis WiFi beschikbaar op het vakantiepark?**

Ja, er is gratis WiFi beschikbaar op het vakantiepark.

**4. Is het vakantiepark geschikt voor gezinnen met kinderen?**

Ja, er zijn volop activiteiten en faciliteiten voor kinderen beschikbaar op het vakantiepark.

**5. Zijn er fietsen te huur op het vakantiepark?**

Ja, je kunt fietsen huren om de omgeving van het vakantiepark te verkennen.

No Posts Found!

Over ons

Informatie