Waterstaete Ossenzijl - Vakantieparken Overzicht

Waterstaete Ossenzijl is een vakantiepark gelegen in Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Het park biedt diverse vakantiehuizen aan die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Waterstaete Ossenzijl.

De ligging van Waterstaete Ossenzijl
Waterstaete Ossenzijl is gelegen in het kleine plaatsje Ossenzijl in de provincie Overijssel. Het park ligt aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden, wat het park een perfecte uitvalsbasis maakt voor activiteiten in de natuur.

De accommodaties op Waterstaete Ossenzijl
Op Waterstaete Ossenzijl zijn diverse vakantiehuizen te huur. De vakantiehuizen zijn geschikt voor kleine en grotere gezelschappen. Zo zijn er vakantiehuizen voor 2-4 personen, maar ook vakantiehuizen voor 6-8 personen.

De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een eigen keuken, badkamer en woonkamer. Daarnaast hebben de vakantiehuizen een eigen terras met uitzicht op het water.

De activiteiten in de omgeving van Waterstaete Ossenzijl
Waterstaete Ossenzijl ligt aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden, wat het park een perfecte uitvalsbasis maakt voor diverse activiteiten. Zo kun je kanoën, fietsen of wandelen in de prachtige natuur.

Daarnaast zijn er in de omgeving diverse bezienswaardigheden te vinden, zoals het Klimbos Avontuurlijk Paasloo en het pittoreske Giethoorn.

Faciliteiten op Waterstaete Ossenzijl
Waterstaete Ossenzijl beschikt over diverse faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een speeltuin aanwezig voor kinderen en een jeu de boules-baan voor volwassenen.

Daarnaast beschikt het park over een eigen jachthaven. Hier kun je een boot huren en genieten van de prachtige omgeving vanaf het water.

Het restaurant op Waterstaete Ossenzijl
Op Waterstaete Ossenzijl is een restaurant aanwezig waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht op het water en de omgeving.

De kaart biedt diverse gerechten aan, variërend van streekgerechten tot internationale gerechten.

Prijzen en beschikbaarheid van Waterstaete Ossenzijl
De prijzen en beschikbaarheid van Waterstaete Ossenzijl variëren per seizoen en per vakantiehuis. Het is daarom raadzaam om de website van het vakantiepark te raadplegen voor actuele prijzen en beschikbaarheid.

Conclusie: Genieten van de natuur op Waterstaete Ossenzijl
Waterstaete Ossenzijl is een vakantiepark gelegen aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Het park biedt diverse vakantiehuizen aan die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast is het park de perfecte uitvalsbasis voor diverse activiteiten in de natuur.

Veelgestelde vragen
1. Is het mogelijk om te kanoën in de omgeving van Waterstaete Ossenzijl?
Ja, in de omgeving van Waterstaete Ossenzijl zijn diverse plekken waar je kunt kanoën.

2. Is het mogelijk om een boot te huren in de jachthaven van Waterstaete Ossenzijl?
Ja, op Waterstaete Ossenzijl is het mogelijk om een boot te huren en te genieten van de prachtige omgeving vanaf het water.

3. Is Waterstaete Ossenzijl geschikt voor gezinnen met kinderen?
Ja, Waterstaete Ossenzijl beschikt over diverse faciliteiten voor jong en oud, waaronder een speeltuin voor kinderen.

4. Wat zijn de check-in en check-out tijden op Waterstaete Ossenzijl?
De check-in op Waterstaete Ossenzijl is mogelijk vanaf 15.00 uur en de check-out dient voor 10.00 uur te gebeuren.

5. Kan ik op Waterstaete Ossenzijl ontbijten, lunchen en dineren?
Ja, op Waterstaete Ossenzijl is een restaurant aanwezig waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner.

No Posts Found!

Over ons

Informatie