Roompot Glamping Lauwersmeer voor families – de beste faciliteiten en activiteiten

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waar zowel jij als je kinderen kunnen genieten? Dan is Roompot Glamping Lauwersmeer de perfecte keuze voor jou! In dit artikel nemen we je mee op een tour door deze schitterende vakantieplek. Hier zijn enkele van de vele faciliteiten en activiteiten die aanwezig zijn op het park.

1. Luxe Glamping Tenten

Roompot Glamping Lauwersmeer beschikt over de meest luxe glamping tenten die aan alle verwachtingen voldoen. De tenten zijn volledig ingericht met comfortabele bedden, een gezellige zithoek, en een eigen terras.

2. Fietsverhuur

Om de prachtige omgeving te verkennen kun je fietsen huren bij de receptie. De fietsen zijn beschikbaar in verschillende maten en zijn voor een hele dag te huur.

3. Watersportfaciliteiten

Voor degenen die van watersporten houden, is er geen betere plek dan Roompot Glamping Lauwersmeer. Het park heeft namelijk een eigen strand en je kunt er surfen, zeilen, kanoën of waterfietsen.

4. Speeltuinen

Speciaal voor de kinderen zijn er meerdere speeltuinen op het park te vinden. Kinderen kunnen er genieten van diverse speeltoestellen zoals schommels, glijbanen, en klimrekken.

5. Animatieprogramma

Het animatieprogramma zorgt ervoor dat jij en de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Er worden dagelijks leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

6. Restaurant

In het restaurant kun je niet alleen genieten van heerlijke gerechten, maar ook van een prachtig uitzicht over het Lauwersmeer. Er worden zowel lokale als internationale gerechten geserveerd.

7. Zwembad

Het overdekte zwembad is perfect voor degenen die van zwemmen houden. Het zwembad heeft een glijbaan en is voorzien van meerdere baden.

8. Supermarkt

Vergeet je iets in te pakken voor de vakantie? Geen probleem! Op het park is een supermarkt die dagelijks geopend is.

9. Sportvelden

Roompot Glamping Lauwersmeer beschikt over diverse sportvelden zoals een voetbalveld, tennisveld, en een basketbalveld. Hier kunnen sportievelingen lekker hun energie kwijt!

10. Wellnessfaciliteiten

Ontspannen tijdens een vakantie is natuurlijk ook belangrijk. Op het park zijn er wellnessfaciliteiten waar je terecht kunt voor een massage of andere behandelingen.

11. Uitstapjes in de omgeving

Het Lauwersmeer en de Waddenzee zijn prachtige gebieden die zeker de moeite waard zijn om te verkennen. Er zijn diverse uitstapjes te maken zoals zeehonden spotten, wadlopen of een bezoek aan het Nationaal Park Lauwersmeer.

12. Duurzaamheid

Roompot Glamping Lauwersmeer draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en werkt dan ook aan verschillende projecten om zo duurzaam mogelijk te zijn.

13. Huisdieren

Huisdieren zijn welkom bij Roompot Glamping Lauwersmeer. Er zijn zelfs speciale hondentoiletten op het park te vinden.

14. Gratis WiFi

Niets is tegenwoordig belangrijker dan goede WiFi-verbinding, ook tijdens de vakantie. Roompot Glamping Lauwersmeer biedt gratis WiFi aan op het hele park.

15. Milieubewust

Roompot Glamping Lauwersmeer zet zich in voor een schoon park. Milieubewust bezig zijn tijdens de vakantie is belangrijk en daarom worden er op het park ook verschillende afvalbakken geplaatst om gescheiden afvalinzameling mogelijk te maken.

Roompot Glamping Lauwersmeer heeft dus voor ieder wat wils en biedt alles wat je nodig hebt. Boek snel jouw vakantie en geniet van alle faciliteiten en activiteiten die het park te bieden heeft.

Conclusie

Roompot Glamping Lauwersmeer is de perfecte vakantiebestemming voor families die op zoek zijn naar een prachtige locatie met fantastische faciliteiten. Het park biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie.

Veelgestelde vragen

1. Kunnen we fietsen huren bij Roompot Glamping Lauwersmeer?
Ja, fietsen zijn beschikbaar bij de receptie en zijn voor een hele dag te huur.

2. Heeft Roompot Glamping Lauwersmeer een animatieprogramma?
Ja, er worden dagelijks leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

3. Zijn huisdieren welkom bij Roompot Glamping Lauwersmeer?
Ja, huisdieren zijn welkom bij Roompot Glamping Lauwersmeer. Er zijn zelfs speciale hondentoiletten op het park.

4. Biedt Roompot Glamping Lauwersmeer gratis WiFi aan?
Ja, het park biedt gratis WiFi aan op het hele park.

5. Wat voor sportvelden zijn er op het park?
Roompot Glamping Lauwersmeer beschikt over diverse sportvelden zoals een voetbalveld, tennisveld en een basketbalveld.

Over ons

Informatie