Shoppen in Callantsoog: de beste winkels en boetiekjes

Callantsoog is een populaire badplaats aan de Noord-Hollandse kust die vooral bekend staat om zijn mooie stranden, gezellige terrassen en goede restaurants. Maar naast deze leuke activiteiten is het ook een geweldige plek om te shoppen. Of je nu op zoek bent naar kleding, souvenirs of lokale lekkernijen, Callantsoog heeft het allemaal. In dit artikel zetten we de beste winkels en boetiekjes in Callantsoog voor je op een rijtje.

Winkelen in het centrum van Callantsoog

Het centrum van Callantsoog is een gezellig winkelgebied met een ruim aanbod aan winkels en boetiekjes. Hier vind je onder andere een supermarkt, een drogisterij en een kapper, maar ook een aantal leuke kledingwinkels en souvenirwinkels.

Boetiek Odin

Boetiek Odin is een gezellige winkel in het centrum van Callantsoog en heeft een uitgebreide collectie damesmode. Eigenaresse Marjan heeft oog voor stijl en kwaliteit en helpt je graag bij het vinden van de perfecte outfit.

Wandelplezier

Wandelplezier is een winkel met allerlei wandelartikelen. Hier vind je wandelschoenen, wandelkleding en ook wandelkaarten van de omgeving.

Libris boekhandel

Bij Libris boekhandel kun je terecht voor een ruim aanbod aan boeken, tijdschriften en ansichtkaarten.

Souvenirs en lokale lekkernijen

Voor souvenirs en lokale lekkernijen ben je in Callantsoog aan het juiste adres. Hier zijn een aantal leuke winkels die lokale producten aanbieden.

Kaas & Cadeau

Kaas & Cadeau is een kaaswinkel in het centrum van Callantsoog en heeft een ruim assortiment aan Nederlandse kazen. Ook bieden zij lokale lekkernijen aan zoals bollenstreekjam en Drentse heidehoning.

De Zilverwinkel

De Zilverwinkel is een sieradenwinkel met handgemaakte sieraden uit eigen atelier. Daarnaast bieden zij ook andere unieke cadeauartikelen aan.

Handwerkatelier ‘t Klaverblad

In Handwerkatelier ‘t Klaverblad vind je mooie handgemaakte producten. Hier kun je terecht voor sjaals, truien en mutsen, maar ook voor leuke cadeauartikelen.

Shoppen buiten Callantsoog

Wil je ook buiten Callantsoog op zoek gaan naar leuke winkels en boetiekjes? Dan zijn er verschillende plaatsen in de omgeving die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Schagen

Schagen is een historisch stadje op 15 kilometer afstand van Callantsoog. Hier vind je een leuk en divers winkelaanbod met onder andere kledingwinkels, woonwinkels en speciaalzaken.

Alkmaar

Alkmaar is een prachtige stad op 30 kilometer afstand van Callantsoog. Hier vind je een groot en divers winkelaanbod met bekende winkelketens en lokale boetiekjes.

Amsterdam

Amsterdam is natuurlijk een echte shoppingstad. Op nog geen uur rijden van Callantsoog kun je terecht voor bekende winkelketens, exclusieve boetiekjes en unieke concept stores.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar kleding, souvenirs of lokale lekkernijen, Callantsoog en omgeving hebben het allemaal. De hierboven genoemde winkels en boetiekjes zijn zeker een bezoek waard en bieden voor ieder wat wils.

Veelgestelde vragen

1. Welke winkels zijn er in het centrum van Callantsoog?

In het centrum van Callantsoog vind je onder andere een supermarkt, een drogisterij, een kapper, verschillende kledingwinkels en souvenirwinkels.

2. Waar kan ik terecht voor lokale lekkernijen?

Voor lokale lekkernijen kun je terecht bij Kaas & Cadeau en bij sommige andere lokale winkels in Callantsoog.

3. Waar in de omgeving van Callantsoog kan ik nog meer winkelen?

Schagen, Alkmaar en Amsterdam zijn plaatsen in de omgeving van Callantsoog waar je ook terecht kunt om te winkelen.

4. Is er in Callantsoog een boekhandel?

Ja, in Callantsoog is een Libris boekhandel.

5. Heeft Callantsoog ook winkels voor mannen?

Ja, in Callantsoog zijn verschillende kledingwinkels waar mannen terecht kunnen voor een nieuwe outfit.

Over ons

Informatie