Trui kopen? Let hier op!

Voor veel vrouwen is mode en fashion een van de belangrijkste dingen in hun leven. Ze vinden het leuk om goed voor de dag te komen, en ze voelen zich zelfverzekerder als ze een prachtige outfit dragen. Ze stralen dat vervolgens ook uit en het is zichtbaar voor de buitenwereld dat ze zich lekkerder in hun vel voelen, als ze een trendy outfit dragen. Het is lastig om elke keer weer een nieuwe modieuze outfit uit de kast te trekken. Een paar basis items waar je altijd op terug kan vallen, is daarom essentieel. Een van die basis items is de trui!

Een trui: knus en warm, maar ook stoer en sexy!

De herfst staat weer voor de deur. Gure avonden, regen en bladeren die op de grond liggen: het wordt weer de realiteit. Het is handig om ook je kledingkeuzes aan te passen op het veranderlijke weer. Als je nog steeds in een kort zomerjurkje rondhuppelt als het buiten tien graden is en snoeihard regent, zal je flink wat kou lijden. Zet die ijdelheid opzij en kies voor een functionele, warme trui. Een trui kan bovendien onwijs stylish zijn, het hangt ervan af hoe je de trui stylet. Als je bijvoorbeeld kiest voor een wat langer model dat gebreid is, is het onwijs gaaf om een leren broek eronder te dragen met een paar cowboy boots. Ook al is je outfit dat niet bepaald bloot, veel mannen zullen je nog steeds ontzettend aantrekkelijk vinden. Een zomeroutfit laat niets aan de verbeelding over, een herfstoutfit met een knusse trui is veel spannender en mysterieuzer. Een trui is dus een onmisbaar item in je garderobe. Maar, waar moet je nou allemaal op letten als je een trui koopt? Hieronder volgen drie tips, en het is handig om deze eventjes na te lopen als je de volgende keer in de winkel staat met een schitterende trui in je handen. Zo weet je zeker dat je geen spijt krijgt van je trui!

Let op de kwaliteit

Het is verstandig om allereerst de algemene kwaliteit van de trui in ogenschouw te nemen. Observeer en gebruik je ogen. Zie je ergens een paar losse draadjes hangen? Zit er ergens een vlek op een deel van de trui? Zie je ergens een haaltje zitten? Als je een van deze vragen met ja kan beantwoorden, is het waarschijnlijk beter als jij de trui in de winkel laat hangen. Hij is niet in perfecte staat en daar wil je toch niet het volledige bedrag voor neertellen?!

Let op het model

Daarnaast is het slim om het model vanaf een afstandje te bekijken. Past het model bij jouw lichaam? Benadrukt het jouw sterke punten en verbergt het jouw zwakkere punten? Zit de trui niet te strak en niet te los? Als hieruit blijkt dat de trui toch niet op jouw lijf geschreven is, kan je hem maar beter uit je gedachten zetten.

Let op het materiaal

Kijk goed naar het materiaal. Is het polyester? Dan is er een kans dat het een zweetstofje is. Is het wol? Hij kan in de toekomst na een paar wasbeurten gaan kriebelen. Check bovendien of je niet allergisch bent voor het materiaal door ermee over je huid te wrijven. Niemand wil een rode, jeukende, dikke huid!

En, weet jij ook waar je allemaal op moet gaan letten als je een trui koopt? Denk vooral van tevoren na of je hem wel goed kan combineren met andere kledingstukken uit je garderobe, en of hij wel past bij je stijl. Als je hem niet echt wil en je twijfelt, is het verstandig om hem nog eventjes te laten hangen of in je winkelmandje te laten zitten. Je kan hem altijd nog kopen, maar bij twijfel is het verstandiger om de aankoop nog eventjes uit te stellen. Twijfels zorgen bij de meeste mensen voor miskopen, en dat is zo zonde! Mocht jij toch helemaal weg zijn van die ene trui is het dus slim om bovenstaande vragen te controleren. Pas dan weet jij zeker: een match made in heaven!

Over ons

Informatie