Vakantie met huisdieren: waar kun je in Ouddorp terecht?

Als huisdierbezitter is het begrijpelijk dat je je trouwe viervoeter mee wilt nemen op vakantie. Waar kun je in Ouddorp terecht als je op zoek bent naar accommodaties die huisdieren toestaan? In dit artikel geven we je een overzicht van de beste opties.

Vakantieparken in Ouddorp

Roompot Cape Helius

Roompot Cape Helius is een vakantiepark waar huisdieren van harte welkom zijn. Het park biedt verschillende soorten accommodaties aan, van luxe villa’s tot chalets en appartementen. Er is een speeltuin voor de kinderen, een tennisbaan en ook een zwembad. Het park ligt op loopafstand van het strand.

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Landal Strand Resort Ouddorp Duin is een vakantiepark op slechts 500 meter van het strand. Het park heeft verschillende soorten huisjes, waarin je met je huisdier kunt verblijven. Er zijn tal van voorzieningen, zoals een zwembad, een speeltuin en een supermarkt.

Bungalowpark en Villapark de Goede Ree

Bungalowpark en Villapark de Goede Ree is een vakantiepark met vrijstaande vakantiehuizen. Er zijn verschillende huisjes waarin je op vakantie kunt gaan met je huisdier. Het park heeft ook een tennisbaan, een speeltuintje en een trampoline.

Hotels in Ouddorp

Hotel Duinzicht

Hotel Duinzicht is een hotel waar je met je hond kunt verblijven. Het hotel heeft verschillende kamers, een bar en een terras. Het strand ligt op loopafstand en je kunt er heerlijk wandelen met je viervoeter.

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht is een ander hotel dat huisdieren toestaat. Het hotel heeft de beschikking over een restaurant, een bar en een mooi terras. Het strand ligt op korte afstand van het hotel.

Hotel De Blanke Top

Hotel De Blanke Top ligt op een unieke locatie, aan de voet van de duinen. Huisdieren zijn toegestaan in dit hotel en het heeft verschillende kamers en suites. In het restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten.

Kamperen in Ouddorp

Camping de Klepperstee

Camping de Klepperstee is een camping waar je met je hond terecht kunt. De camping ligt op loopafstand van het strand en heeft verschillende kampeerplekken en huisjes waarin je kunt verblijven. Er zijn verschillende faciliteiten, zoals een binnenspeeltuin en een zwembad.

Camping Zeester

Camping Zeester is nog een optie voor kampeerders met een huisdier. De camping ligt op een kwartiertje lopen van het strand en heeft verschillende kampeerplekken. Er zijn verschillende voorzieningen, zoals een speeltuin en een tafeltennistafel.

Conclusie

Als je met je huisdier op vakantie wilt gaan naar Ouddorp, zijn er voldoende opties beschikbaar. Of je nu wilt verblijven in een vakantiepark, hotel of camping, er is voor ieder wat wils. Zorg er wel voor dat je vooraf informeert naar de voorwaarden voor huisdieren per accommodatie.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de kosten voor een huisdier op een vakantiepark in Ouddorp?

De kosten voor huisdieren op vakantieparken in Ouddorp variëren per aanbieder. Vaak betaal je een kleine toeslag per dag of per week voor je huisdier.

2. Zijn er speciale regels voor huisdieren op de stranden van Ouddorp?

Ja, er gelden speciale regels voor huisdieren op de stranden van Ouddorp. Zo zijn honden tussen 1 mei en 1 oktober alleen toegestaan op speciale hondenstranden.

3. Moet ik vooraf reserveren als ik met mijn huisdier in een hotel in Ouddorp wil verblijven?

Ja, het is raadzaam om vooraf te reserveren als je met je huisdier in een hotel in Ouddorp wilt verblijven. Niet alle kamers zijn geschikt voor huisdieren en het aantal huisdiervriendelijke kamers is beperkt.

4. Moet ik speciale spullen meenemen als ik met mijn huisdier op vakantie ga?

Het is aan te raden om bepaalde spullen mee te nemen als je met je huisdier op vakantie gaat, zoals een mand of bench, voer- en drinkbakjes, voer en eventueel medicijnen of speelgoed.

5. Kan ik mijn huisdier alleen achterlaten in mijn accommodatie in Ouddorp?

Nee, het is niet toegestaan om je huisdier alleen achter te laten in je accommodatie in Ouddorp. Houd er rekening mee dat het niet alleen gevaarlijk kan zijn voor je huisdier, maar ook voor andere gasten.

Over ons

Informatie