Waarom Bospark Lunsbergen de ideale plek is voor een gezinsvakantie

Bospark Lunsbergen is een vakantiepark in Drenthe dat de laatste jaren steeds populairder is geworden onder gezinnen. Maar waarom is dit park nou zo geschikt voor een gezinsvakantie? In dit artikel zullen we verschillende redenen behandelen waarom Bospark Lunsbergen wellicht de ideale plek is voor jouw volgende gezinsvakantie.

1. Ruime accommodaties

Een van de grootste voordelen van Bospark Lunsbergen is dat de accommodaties ruim zijn. Er zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, van eenvoudige chalets tot luxe villas met een sauna en jacuzzi. Er is voor ieder gezin wel een passende accommodatie te vinden.

2. Ideale locatie

Bospark Lunsbergen is gelegen in een prachtig bosrijk gebied in Drenthe. Hierdoor valt er genoeg te beleven voor kinderen, bijvoorbeeld het spetterende zwemparadijs dat naast het park ligt. Ook voor volwassenen is het gebied erg geschikt, er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die je door het mooie landschap leiden.

3. Veelzijdige faciliteiten

Het park beschikt over veel faciliteiten die het verblijf aangenaam maken. Zo is er een minimarkt waar je boodschappen kunt doen, zijn er verschillende sportvelden en is er een restaurant waar je lekker kunt eten. Verder is er ook een recreatieteam aanwezig dat verschillende activiteiten organiseert voor jong en oud.

4. Kindvriendelijk

Bospark Lunsbergen is een kindvriendelijk park. Naast het zwemparadijs zijn er ook verschillende speeltoestellen aanwezig en worden er tijdens schoolvakanties veel kinderactiviteiten georganiseerd. Hierdoor zullen de kinderen zich geen moment vervelen tijdens de vakantie.

5. Huisdieren toegestaan

Voor gezinnen die graag hun huisdier mee op vakantie nemen is Bospark Lunsbergen ook een geschikte optie. Huisdieren zijn namelijk toegestaan op het park, hiervoor geldt wel een extra toeslag.

6. Betaalbaar

Bospark Lunsbergen is een betaalbaar vakantiepark. In vergelijking met andere vakantieparken biedt Bospark Lunsbergen veel faciliteiten en een ideale locatie voor een scherpe prijs aan.

7. Dichtbij attracties

Naast de vele faciliteiten op het park is Bospark Lunsbergen ook gelegen dichtbij verschillende attracties. Zo kun je een bezoek brengen aan attractiepark Drouwenerzand, dierenpark Emmen of het Hunebedcentrum in Borger.

8. Veiligheid

Het park is gelegen in een rustige en veilige omgeving. Dit maakt het zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

9. Vriendelijk personeel

Het personeel op Bospark Lunsbergen is erg vriendelijk en behulpzaam. Bij vragen of problemen kun je altijd bij hen terecht.

10. Groot genoeg voor privacy, klein genoeg voor gezelligheid

Bospark Lunsbergen is groot genoeg voor privacy, maar toch ook klein genoeg voor gezelligheid. Hierdoor ontstaat er een fijne sfeer op het park waarin je je al snel thuis zal voelen.

11. Rustige omgeving

Bospark Lunsbergen is gelegen in een rustige omgeving en is daardoor erg geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar wat rust en ontspanning.

12. Gratis WiFi

Voor gezinnen die graag in verbinding blijven met het thuisfront (of simpelweg graag internetten) biedt Bospark Lunsbergen gratis WiFi aan.

13. Comfortabele bedden

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Gelukkig zijn de bedden op Bospark Lunsbergen comfortabel en zul je heerlijk kunnen slapen.

14. Activiteiten voor tieners

Voor tieners kunnen vakantieparken soms wat saai zijn. Bij Bospark Lunsbergen is dit niet het geval. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd die ook tieners leuk vinden om te doen.

15. Familievriendelijk

Bospark Lunsbergen is een familievriendelijk park waarin de nadruk ligt op gezinnen. Hierdoor zul je je als gezin meer dan welkom voelen op dit park.

Bospark Lunsbergen is een ideale plek voor een gezinsvakantie. Het park beschikt over ruime accommodaties, is kindvriendelijk en beschikt over veelzijdige faciliteiten. Doordat het park gelegen is in een prachtige omgeving valt er genoeg te beleven voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of actieve vakantie, bij Bospark Lunsbergen ben je aan het juiste adres.

1. Kan ik mijn huisdier meenemen naar Bospark Lunsbergen?

Ja, op Bospark Lunsbergen zijn huisdieren toegestaan. Hiervoor geldt wel een extra toeslag.

2. Is er WiFi beschikbaar op het park?

Ja, op Bospark Lunsbergen is gratis WiFi beschikbaar.

3. Is er een zwembad aanwezig op Bospark Lunsbergen?

Ja, naast het park is een zwemparadijs gelegen waar je als gast van Bospark Lunsbergen gratis gebruik van kunt maken.

4. Is er genoeg te doen voor tieners op Bospark Lunsbergen?

Ja, er worden verschillende activiteiten georganiseerd die ook tieners leuk vinden om te doen.

5. Is Bospark Lunsbergen geschikt voor gezinnen met jonge kinderen?

Ja, het park is gelegen in een rustige en veilige omgeving en beschikt over veel faciliteiten die het verblijf met kinderen aangenaam maken.

Over ons

Informatie