Waarom Landgoed Het Grote Zand de beste plek is voor een familievakantie

Als je op zoek bent naar een ideale plek voor een familievakantie, dan is Landgoed Het Grote Zand de perfecte keuze. Dit park is gelegen in het prachtige Drentse landschap en biedt talloze mogelijkheden voor jong en oud. In deze blogpost zullen we je vertellen waarom dit park een geweldige bestemming is voor gezinnen.

Inleiding

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming voor het hele gezin, dan zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbare faciliteiten, de locatie en de activiteiten die je kunt ondernemen. Landgoed Het Grote Zand voldoet aan al deze voorwaarden, en meer.

De locatie

Een van de voordelen van Landgoed Het Grote Zand is de ligging in het prachtige Drentse landschap. Dit gebied staat bekend om zijn mooie bossen, heidevelden en gezellige dorpjes. Het park zelf is gelegen in een rustige omgeving, waardoor je echt tot rust kunt komen.

Accommodaties

Op Landgoed Het Grote Zand kun je kiezen uit verschillende accommodaties, van een standaard bungalow tot een luxe villa. Alle accommodaties zijn voorzien van modern comfort en bieden voldoende ruimte voor het hele gezin. Daarnaast zijn er speciale kindvriendelijke accommodaties beschikbaar.

Faciliteiten

Het park beschikt over talloze faciliteiten die speciaal gericht zijn op gezinnen. Zo is er een indoor speelparadijs waar kinderen lekker kunnen ravotten, een kinderboerderij en diverse speeltuinen. Voor de volwassenen zijn er onder andere een sauna, fitnessruimte en heerlijke wandel- en fietsroutes.

Activiteiten

Naast de faciliteiten op het park zelf, is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Zo kun je een bezoek brengen aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen of het Hunebedcentrum in Borger. Ook kun je lekker wandelen of fietsen in de prachtige omgeving.

Eten en drinken

Op het park zelf zijn verschillende restaurants en cafés waar je terecht kunt voor een lekkere maaltijd of een heerlijke kop koffie. Daarnaast kun je ook zelf koken in de accommodatie, dankzij de moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien.

Comfortabel en veilig

Veiligheid staat bij Landgoed Het Grote Zand hoog in het vaandel. Zo zijn alle accommodaties voorzien van een rookmelder en voldoen ze aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften. Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende extra services, zoals kindermeubilair en bedlinnen.

Samenvatting

Landgoed Het Grote Zand is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen. Met faciliteiten en activiteiten voor jong en oud, een prachtige locatie en comfortabele accommodaties, vind je hier alles wat je nodig hebt voor een geslaagde familievakantie.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de openingstijden van het speelparadijs?
– Het speelparadijs is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur.

2. Zijn huisdieren toegestaan op het park?
– Ja, huisdieren zijn toegestaan in een aantal accommodaties op het park.

3. Is er ook een zwembad op het park?
– Nee, het park beschikt niet over een zwembad. Wel kun je gebruik maken van diverse wateractiviteiten in de omgeving.

4. Is er wifi beschikbaar op het park?
– Ja, er is gratis wifi beschikbaar op het hele park.

5. Kan ik ook fietsen huren op het park?
– Ja, op het park zijn fietsen te huur.

Over ons

Informatie