Waarom Waterpark Belterwiede ideaal is voor een vakantie met kinderen

Als ouder wil je natuurlijk dat je kinderen genieten van een vakantie. Een vakantie waarin ze kunnen spelen, zwemmen en zich vermaken. Waterpark Belterwiede biedt de ideale combinatie van rust en plezier voor zowel ouders als kinderen. In deze blog bespreken we waarom Waterpark Belterwiede ideaal is voor een vakantie met kinderen.

1. Prachtige locatie

Waterpark Belterwiede bevindt zich in een prachtig natuurgebied tussen Giethoorn en Meppel, omringd door meren en rivieren. Een adembenemende locatie waar je met kinderen kunt genieten van de natuur door samen te wandelen, fietsen of kanoën.

2. Ruime accommodaties

Waterpark Belterwiede beschikt over modern ingerichte, ruime vakantiehuizen met genoeg slaapkamers en badkamers voor gezinnen met kinderen. De vakantiehuizen hebben een eigen terras, aanlegsteiger en roeiboot. Een geweldige manier om samen met de kinderen te varen op het meer.

3. Veiligheid

Op Waterpark Belterwiede staan veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel. Er zitten hekken om de huisjes heen, waardoor kinderen veilig buiten kunnen spelen. Daarnaast is er een speeltuin voor kinderen en een zwemstrandje zodat kinderen veilig in het water kunnen spelen.

4. Watersporten

Waterpark Belterwiede is ideaal voor gezinnen die van watersport houden. Je kunt hier kanoën, roeien, vissen, wakeboarden en waterfietsen. Er is genoeg te doen voor ouders en kinderen.

5. Bezienswaardigheden in de buurt

In de omgeving van Waterpark Belterwiede zijn er veel bezienswaardigheden te bezoeken. Zo kunnen kinderen een bezoek brengen aan het Avonturenpark Hellendoorn, Dierenpark Emmen, Attractiepark Slagharen of Speelstad Oranje.

6. Natuur

Waterpark Belterwiede ligt in een prachtige groene omgeving en biedt veel mogelijkheden voor wandel- en fietstochten in de natuur. Een perfecte manier voor ouders en kinderen om te ontspannen en de adembenemende omgeving te verkennen.

7. Entertainment

Waterpark Belterwiede heeft gedurende het jaar verschillende leuke entertainment mogelijkheden voor kinderen. Van knutselochtenden en viswedstrijden tot gezamenlijke barbecue-avonden, er is altijd wel iets te doen.

8. Fiets- en wandelroutes

Waterpark Belterwiede heeft verschillende fiets- en wandelroutes beschikbaar voor gezinnen. Een geweldige manier om samen de omgeving te verkennen en te genieten van de prachtige natuur.

9. Ruim aanbod aan restaurants

Waterpark Belterwiede heeft verschillende restaurants waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en snacks. Zo is er de café-restaurant Belterwiede waar je kunt genieten van pannenkoeken en verse vis. Ook is er een gezellige bar waar je terecht kunt voor een drankje.

10. Kleinschalig park

Het park is kleinschalig en hierdoor overzichtelijk. Kinderen kunnen hierdoor gemakkelijk vriendjes maken en veilig spelen in de speeltuin. Daarnaast is het overzichtelijk voor ouders waardoor het park geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen.

11. Huisdiervriendelijk park

Waterpark Belterwiede is een huisdiervriendelijk park en daarom is het mogelijk om je trouwe viervoeter mee te nemen op vakantie.

12. Zwemmen

Het park beschikt over een zwemstrandje waar kinderen veilig in het water kunnen spelen. Ook is er een groot zwembad in de buurt waar je als gezin kunt genieten van waterplezier.

13. Wellness

Op Waterpark Belterwiede is er de mogelijkheid om te ontspannen in de sauna of stoombad. Een moment van rust voor ouders terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

14. Speciale arrangementen

Waterpark Belterwiede biedt verschillende arrangementen aan gedurende het jaar. Zo zijn er speciale arrangementen rond Sinterklaas en Kerst en diverse aanbiedingen gedurende de zomervakantie.

15. Betaalbaar

Waterpark Belterwiede biedt een betaalbare vakantie aan voor gezinnen met kinderen. Een geweldige manier om te genieten van een vakantie samen met de kinderen zonder dat het een te grote aanslag is.

Waterpark Belterwiede biedt de ideale vakantie voor gezinnen. De perfecte combinatie van rust en plezier. We hopen dat deze blog je heeft overtuigd om Waterpark Belterwiede te boeken voor een vakantie met het gezin. Mocht je nog vragen hebben, lees dan de veelgestelde vragen hieronder.

Veelgestelde vragen

1. Zijn er kinderstoelen en/of kinderbedjes beschikbaar op het park?
Ja, er zijn kinderstoelen en kinderbedjes beschikbaar op aanvraag.

2. Is er de mogelijkheid tot het huren van fietsen op het park?
Ja, het park biedt de mogelijkheid tot het huren van fietsen.

3. Kan ik ook in de wintermaanden op Waterpark Belterwiede verblijven?
Ja, het park is gedurende het hele jaar geopend.

4. Is er animatie voor kinderen gedurende het hele jaar?
Nee, er is animatie op het park gedurende de vakantieperiodes en speciale feestdagen.

5. Zijn er huisjes beschikbaar die rolstoeltoegankelijk zijn?
Ja, er zijn huisjes beschikbaar die rolstoeltoegankelijk zijn. Neem hiervoor contact op met het park.

Over ons

Informatie