Wat maakt Buitenplaats De Marke van Ruinen zo uniek? Een interview met de eigenaar.

*Buitenplaats De Marke van Ruinen* is een prachtige vakantiebestemming in het hart van Drenthe. Dit unieke vakantiepark biedt een perfecte combinatie van rust, natuur en luxe. In dit artikel hebben we een exclusief interview met de eigenaar van Buitenplaats De Marke van Ruinen, waarin we een kijkje krijgen achter de schermen van dit bijzondere vakantiepark en ontdekken wat het zo uniek maakt.

Inleiding

Buitenplaats De Marke van Ruinen is gelegen in het schilderachtige dorpje Ruinen, omgeven door prachtige bossen en natuurgebieden. Het park biedt een uitgebreid scala aan accommodaties, waaronder luxe vakantiehuizen, sfeervolle lodges en comfortabele chalets. Maar wat maakt dit park nu echt uniek? We gaan in gesprek met de eigenaar, Jan van der Maessen, om hier meer over te weten te komen.

Het ontstaan van Buitenplaats De Marke van Ruinen

Jan van der Maessen, de trotse eigenaar van Buitenplaats De Marke van Ruinen, vertelt ons enthousiast over het ontstaan van het park. “Het idee voor Buitenplaats De Marke van Ruinen is ontstaan uit mijn liefde voor de natuur en mijn passie voor gastvrijheid”, zegt hij. “Ik wilde een plek creëren waar mensen kunnen genieten van al het moois dat Drenthe te bieden heeft, en tegelijkertijd in alle comfort kunnen verblijven.”

Een uniek concept

Wat Buitenplaats De Marke van Ruinen echt uniek maakt, is het concept achter het park. Jan legt uit: “We hebben ervoor gekozen om geen standaard vakantiepark te zijn, maar een plek waar gasten zich echt kunnen onderdompelen in de natuur. Onze accommodaties zijn zo ontworpen dat ze perfect opgaan in het landschap. Daarnaast hebben we veel aandacht besteed aan de inrichting van het park, met natuurlijke materialen en een rustige uitstraling.”

Duurzaamheid en respect voor de natuur

Een belangrijk aspect van Buitenplaats De Marke van Ruinen is duurzaamheid. Jan van der Maessen is vastbesloten om het park zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. “We hebben geïnvesteerd in duurzame energiebronnen en doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren”, legt hij uit. “Daarnaast stimuleren we onze gasten om respectvol om te gaan met de natuur. We organiseren regelmatig wandel- en fietstochten en proberen bewustwording te creëren over het belang van het behoud van ons prachtige landschap.”

Luxe en comfort

Ondanks de focus op natuur en duurzaamheid, betekent dit niet dat er ingeleverd wordt op luxe en comfort. Integendeel, Buitenplaats De Marke van Ruinen biedt haar gasten een uiterst comfortabele vakantie-ervaring. De accommodaties zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Daarnaast biedt het park verschillende faciliteiten, zoals een wellnessruimte en een speeltuin voor de kinderen.

Persoonlijke gastvrijheid

Wat ook opvalt bij Buitenplaats De Marke van Ruinen, is de persoonlijke gastvrijheid. Jan vertelt: “We vinden het belangrijk dat onze gasten zich welkom en gewaardeerd voelen. We doen er alles aan om hen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het is onze passie om mensen te zien genieten en tevreden naar huis te zien gaan.”

Activiteiten en omgeving

Naast de prachtige accommodaties en persoonlijke gastvrijheid, is er nog veel meer te beleven bij Buitenplaats De Marke van Ruinen. Het park biedt tal van recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, wandelen en paardrijden. Daarnaast kunnen gasten genieten van de vele bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Dwingelderveld, het Nationaal Park Drents-Friese Wold en het gezellige centrum van Ruinen zelf.

Conclusie

Buitenplaats De Marke van Ruinen is een unieke vakantiebestemming die natuur, duurzaamheid, luxe en gastvrijheid perfect combineert. Met haar prachtige accommodaties, persoonlijke benadering en tal van recreatiemogelijkheden is dit park een uitstekende keuze voor een onvergetelijke vakantie in Drenthe.

Veelgestelde vragen

1. Wat voor soort accommodaties biedt Buitenplaats De Marke van Ruinen?

Buitenplaats De Marke van Ruinen biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder luxe vakantiehuizen, sfeervolle lodges en comfortabele chalets.

2. Wat maakt Buitenplaats De Marke van Ruinen duurzaam?

Buitenplaats De Marke van Ruinen investeert in duurzame energiebronnen en streeft ernaar de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Het park moedigt gasten ook aan om respectvol om te gaan met de natuur.

3. Welke recreatiemogelijkheden zijn er bij Buitenplaats De Marke van Ruinen?

Gasten kunnen genieten van tal van recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, wandelen en paardrijden. Daarnaast zijn er veel bezienswaardigheden in de omgeving, zoals natuurgebieden en het centrum van Ruinen.

4. Wat maakt Buitenplaats De Marke van Ruinen zo gastvrij?

Buitenplaats De Marke van Ruinen hecht veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid. Het park doet er alles aan om gasten een warm welkom te bieden en hen een onvergetelijke vakantie-ervaring te bezorgen.

5. Is Buitenplaats De Marke van Ruinen geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, Buitenplaats De Marke van Ruinen is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het park biedt diverse faciliteiten, waaronder een speeltuin, waar jonge gasten zich kunnen vermaken.

Over ons

Informatie