Een vakantie op Waterstaete Ossenzijl met je huisdier: de perfecte locatie voor een vakantie met je hond

Van plan om op vakantie te gaan met je trouwe viervoeter? Dan is Waterstaete Ossenzijl de ideale plek! Dit vakantiepark heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie met je huisdier. In dit artikel zullen we je alle ins en outs vertellen van deze unieke plek.

Wat is Waterstaete Ossenzijl?

Waterstaete Ossenzijl is een luxe vakantiepark gelegen in het prachtige natuurgebied De Weerribben-Wieden in Overijssel. Het park bestaat uit 32 vakantiewoningen met een eigentijds design en uitgerust met eigen faciliteiten. Het park ligt aan het water, en er is een eigen jachthaven en bootverhuur. Bovendien is het park volledig omheind zodat je je geen zorgen hoeft te maken om je huisdier.

De vakantiewoningen

De vakantiewoningen zijn modern en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt je huisje over een volledig uitgeruste keuken, televisie en een comfortabele zithoek. Er zijn diverse type woningen waaruit je kunt kiezen, variërend van een tiny house voor 2 tot 4 personen, tot een bungalow voor maximaal 6 personen.

Faciliteiten en activiteiten

Naast de vakantiewoningen biedt Waterstaete Ossenzijl ook diverse faciliteiten en activiteiten. Zo is er een restaurant waar je heerlijk kunt dineren, zijn er fietsen te huur, zijn er diverse wandelroutes door het natuurgebied en is er een speeltuin voor de kinderen.

Vakantie met je hond

Waterstaete Ossenzijl is de perfecte bestemming als je op zoek bent naar een vakantie met je hond. Het park is volledig omheind, zodat je hond veilig los kan lopen. Daarnaast zijn er diverse wandelroutes aanwezig in de omgeving waar je samen met je hond kunt genieten van de prachtige natuur.

Hondvriendelijke accommodaties

Alle vakantiewoningen op Waterstaete Ossenzijl zijn hondvriendelijk. Je huisdier is dan ook van harte welkom tegen een kleine vergoeding. In sommige woningen zijn zelfs speciale voorzieningen voor je hond aanwezig, zoals een hondenmand of speciale voerbakken.

Hondenzwemmen

Op Waterstaete Ossenzijl zijn er diverse mogelijkheden om te zwemmen met je hond. Zo kun je bijvoorbeeld met je huisdier genieten van een verfrissende duik in het naastgelegen meer of in de jachthaven.

Hondenspeelplaats

Voor de honden is er een aparte speelplaats aanwezig waar ze zich lekker kunnen uitleven. Hier kunnen ze door middel van een agility parcours klimmen en klauteren en is er ruimte om te spelen met andere honden.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Waterstaete Ossenzijl is gelegen in een unieke omgeving met veel natuurschoon en bezienswaardigheden. Hieronder hebben we een aantal aanraders op een rijtje gezet.

Nationaal Park De Weerribben-Wieden

Waterstaete Ossenzijl is gelegen in het prachtige Nationaal Park De Weerribben-Wieden. Dit natuurgebied is het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa en is van grote ecologische waarde.

Giethoorn

Op slechts 10 kilometer van Waterstaete Ossenzijl ligt het pittoreske dorpje Giethoorn. Dit dorpje wordt ook wel het ‘Nederlandse Venetië’ genoemd vanwege de vele bruggetjes en kanalen.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Net buiten het Nationaal Park De Weerribben-Wieden ligt Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Hier kun je samen met je huisdier diverse adventure trails bezoeken voor jong en oud.

Conclusie

Waterstaete Ossenzijl is de ideale bestemming voor een vakantie met je huisdier. Het luxe vakantiepark is volledig omheind en biedt diverse faciliteiten voor zowel mens als dier. Door de unieke ligging in Nationaal Park De Weerribben-Wieden is er altijd wat te beleven. Wil jij samen met je trouwe viervoeter genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft? Boek dan nu je vakantie bij Waterstaete Ossenzijl.

Veelgestelde vragen

1. Is Waterstaete Ossenzijl geschikt voor een vakantie met kinderen?
Ja, Waterstaete Ossenzijl heeft diverse faciliteiten voor kinderen, zoals een speeltuin en fietsverhuur.

2. Welke type woningen zijn er op Waterstaete Ossenzijl?
Er zijn diverse type woningen waaruit je kunt kiezen, variërend van een tiny house voor 2 tot 4 personen, tot een bungalow voor maximaal 6 personen.

3. Wat zijn de kosten voor een huisdier op Waterstaete Ossenzijl?
Voor je huisdier betaal je een kleine vergoeding.

4. Kun je op Waterstaete Ossenzijl zwemmen met je hond?
Ja, er zijn diverse mogelijkheden om te zwemmen met je hond in de jachthaven of het naastgelegen meer.

5. Zijn er hondenlosloopgebieden in de omgeving van Waterstaete Ossenzijl?
Ja, in de omgeving zijn diverse hondenlosloopgebieden waar je samen met je huisdier kunt genieten van de prachtige natuur.

Over ons

Informatie